Надзвичайні події з 25 по 28 січня 2013 року на Кіровоградщині

Січень 28, 2013 | Новини | Переглядів: 857 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

25 січня у Кіровограді рятувальниками ліквідовано пожежу 2 м кв сміття на відкритій території. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У Кіровограді по пр. Правди ліквідовано пожежу 15 м кв покрівлі та перекриття будівлі кафе. Причина пожежі встановлюється.
У с. Мирне Долинського району ліквідовано пожежу 50 м кв господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина пожежі - коротке замикання електропроводки.
У смт Знам’янка Друга ліквідовано пожежу на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
У Кіровограді на р. Інгул через необережне поводження на воді провалився під кригу чоловік, якого за допомогою човна вилучено з водойми підрозділом аварійно-рятувального загону спецпризначення ТУ МНС в області.
У Кіровограді на р. Інгул біля вул. Кірова проведено роботи по рятуванню собаки, що знаходилася на кризі.
У Новоукраїнському районі на 90 км автошляху Новоукраїнка-Плетений Ташлик надано допомогу водієві по буксируванню автомобіля з ускладненої ділянки дороги на проїжджу частину.
26 січня у смт Голованівськ ліквідовано пожежу 9 м кв перекриття приватного житлового будинку. Причина пожежі встановлюється.
У м. Долинська надано допомогу по буксируванню автобуса «Ікарус» з ускладненої ділянки дороги на проїжджу частину. А у с. Докучаєве Устинівського району надано допомогу по буксируванню автомобіля «ГАЗель».
27 січня у Світловодську ліквідовано пожежу 8 м кв домашніх речей в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку. Причина – необережне поводження з вогнем при курінні в ліжку 81-річного співмешканця господарки, якого з опіками I-III ступеня госпіталізовано до Світловодської ЦРЛ.
У c. Мартоноша Новомиргородського району ліквідовано пожежу 4 м кв перекриття приватного житлового будинку, який належить 73-річній пенсіонерці. Причина пожежі – несправність димаря топкової плити.
У Світловодську ліквідовано пожежу 1 м кв домашніх речей в квартирі на сьомому поверсі дев’ятиповерхівки. До займання призвела необережність 40-річного господаря з вогнем при курінні.

Прес-служба Територіального управління МНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool