Надходження податку на прибуток на 29 відсотків перевищили минулорічні показники

Травень 29, 2012 | Новини | Переглядів: 956 | Коментарі: 0

За чотири місяці поточного року до загального фонду державного бюджету України сплачено майже 16,3 млрд. грн. податку на прибуток. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Бюджетний розпис виконано на 112,3 відсотка. Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження податку зросли на 3,8 млрд. грн., або на 29,1 відсотка. Тоді до бюджету надійшло 13,1 млрд. гривень.
Як відзначають фахівці податкової, на результати сплати податку на прибуток вплинули заходи податкової з руйнування схем мінімізації податку, а також економічне зростання країни.
Так, наприклад, обсяги виробленої промислової продукції за січень-березень 2012 р. порівняно з відповідним періодом минулого року в цілому збільшилися на 0,9 відс., у тому числі випуск промислової продукції на підприємствах добувної промисловості зріс на 3,4 відс., обсяги випуску промислової продукції хімічної та нафтохімічної галузі – на 9,2 відс., промислове виробництво на підприємствах машинобудування – на 1,6 відсотка тощо.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool