Начальник Одеської залізниці озвучив плани щодо розвитку залізничної інфраструктури в напрямку порту Южний

Листопад 10, 2015 | Новини | Переглядів: 785 | Коментарі: 0

У 2016 році Одеська залізниця продовжить активну комплексну роботу спрямовану на збільшення пропускної спроможності у напрямку порту Южний.

 Реалізація запланованих заходів дасть можливість збільшити перевезення вантажів у напрямку порту Южний. Про це повідомив начальник Одеської залізниці Григорій Бойко під час прес-конференції присвяченій введенню в експлуатацію другої магістральної колії перегону 12 –18 км та будівництва двох приймально-відправних колій станції 24 км дільниці Чорноморська – Берегова.

Виявляється, що еталонний приклад державно-приватного партнерства між ТОВ «ТІС», «Бориваж» і залізницею дасть потужний поштовх подальшим інвестиціям підприємств району Малого Аджалицького лиману у розвиток залізничних підходів до порту Южний.

«У нас є чітке бачення стратегії розвитку на наступний рік, яка передбачає продовження робіт на дільниці 5-12 км з будівництва другої головної колії. Залізничники вже готуються до реалізації цієї задачі і виконують відсипку земляного полотна. Роботи на цій дільниці буде здійснено разом з фірмою ТОВ «Промтехінновація». Є попередня домовленість і готується пакет документації. Після затвердження фінплану залізниць на 2016 рік ми починаємо будівництво дільниці 5-12 км», - зазначив начальник залізниці.

Окрім цього заплановано далі розвивати станцію Чорноморська. Для цього будуть залучені інвестиції фірми «Гринтерминал». Залізничники проектують новий приймально-відправний парк станції Чорноморська і буде виконано будівництво однієї приймально-відправної колії.

За участю морського торгового порту Южний Одеська залізниця передбачає будівництво нового приймально-відправного парку по станції Берегова з чотирьох приймально-відправних колій. У тому числі планується розвиток існуючого приймально-відправного парку по станції

Берегова за участю фірми ТОВ «Причалы Коминтерна». Крім того ТОВ «Олеідз Блек Сі» надані технічні умови щодо будівництва роз’їзду 30 км і другої головної колії від 30 км до станції Берегова. ТОВ «Транінвестсервіс» також планує побудувати другу колію від блок-посту 30 км до станції Хімічна, що дасть можливість паралельності приймання та відправлення поїздів.
Одеські залізничники вдячні колегам-інвесторам за конструктивну і послідовну позицію у реалізації стратегії економічного розвитку порту Южний.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool