На вулицях міста Знам’янки відбувся рейд

Січень 27, 2018 | Новини | Переглядів: 1025 | Коментарі: 0

Одним із ефективних напрямків навчання населення правилам пожежної безпеки є проведення роз’яснювальної роботи.

І особливо вона актуальна в опалювальний період, коли однією з найпоширеніших причин виникнення пожеж у побуті є недотримання громадянами правил пожежної безпеки під час експлуатації печей та електронагрівальних приладів.

Щоб надзвичайних подій виникало якомога менше, а наслідки від них не були вкрай трагічними, працівниками обласного Управління ДСНС та районних підрозділів здійснюється інформаційно-роз’яснювальна робота у житловому секторі населених пунктів Кіровоградщини та в обласному центрі зокрема.

26 січня рятувальники провели інформаційно-роз’яснювальну роботу на вулицях міста Знам’янки. Майже усі будинки у районному центрі опалюються газом, власники будинків добре знають, які наслідки може мати нехтування правилами експлуатації як побутових газових приладів, так і електричних, адже взимку збільшується навантаження на електромережі, що, у свою чергу, провокує коротке замикання і займання.

Власників помешкань, де використовується пічне опалення, попередили про небезпеку користування грубами та печами з тріщинами, невчасної очистки груб від сажі, а також нагадали основні правила пожежної безпеки. Усім, з ким поспілкувалися працівники Служби порятунку, вручили листівки із застереженнями та правилами безпечного перебігу опалювального сезону.

У ДСНС України у Кіровоградській області
   


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool