На вулиці Кропивницького виходить транспортний патруль

Лютий 27, 2017 | Новини | Переглядів: 1254 | Коментарі: 0

Рішення виконавчого комітету було складним і його відміна не розв’яже клубок проблем у сфері пасажирських перевезень, відзначив Андрій Табалов під час наради з керівниками виконавчих органів сьогодні, 27 лютого.

Ключовим у такому своєрідному компромісі є запровадження жорсткого контролю за якістю перевезень і безумовним дотримання графіків роботи маршрутних таксі у Кропивницькому.

- Від сьогоднішнього дня транспортний патруль має вийти на вулиці міста, - наголосив Андрій Табалов. – І працювати він має не від випадку до випадку, а щодня і системно, в години пік і у вечірній час, особливо на маршрутах до віддалених мікрорайонів. У роботі таких рейдових груп ми запрошуємо брати участь журналістів, представників громадських організацій. Наше завдання – забезпечити дотримання умов договорів на пасажирські перевезення в обласному центрі.

Окремо секретар міської ради звернувся і до керівників транспортних підприємств. Андрій Табалов попередив, що у випадку виявлення грубих і системних порушень з перевізниками будуть розриватися угоди в односторонньому порядку, таке право у міської влади є.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool