На Водохреща рятувальники Кіровоградщини чергують поблизу водойм (ФОТО)

Січень 19, 2020 | Новини | Переглядів: 2080 | Коментарі: 0

19 січня особовий склад Управління ДСНС в області та підпорядкованих підрозділів долучилися до відзначення важливого для християн свята – Водохреща. 

Проте прийняти святий купіль їм не довелось, адже вони слідкували за безпекою громадян, які прийшли в цей день до водойм, щоб за допомогою хрещенської води отримати заряд енергії, здоров’я та укріпити дух.

Рятувальники провели серед вірян роз’яснювальну роботу, під час якої нагадали правила безпечної поведінки на воді.
Всього по області для чергування на Водохреща на 32 постах були задіяні 31 одиниця техніки та 105 чоловік особового складу Управління ДСНС в області. З особовим складом було проведено додаткові заняття та інструктажі щодо заходів безпеки, а також порядку дій рятувальників у разі виникнення надзвичайних подій.

На Водохреща рятувальники Кіровоградщини

На Водохреща рятувальники Кіровоградщини

На Водохреща рятувальники Кіровоградщини

В обласному центрі для вірян було організоване купання у трьох місцях: на водоймах у міському саду, на Новомиколаївці та у цілющому джерелі Святого Даниїла на Балці. Крім того, у кожному населеному пункті, звичайно, було визначене своє місце для хрещенського занурення.

Слід зазначити, що у період чергувань працівників пожежно-рятувальних підрозділів області не виникло надзвичайних подій на водних об’єктах, які були визначені як офіційні місця святкування Водохреща.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool