На території Олександрівського лісгоспу відбулися рейдові перевірки

Вересень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 1178 | Коментарі: 0

Довгоочікуване пониження температурних показників сприяє зменшенню пожеж у природних екосистемах, на приватних подвір’ях тощо, проте це не привід втрачати пильність та нехтувати правилами пожежної безпеки.

Рятувальники Кіровоградської області продовжують проводити роз’яснювальну роботу серед громадян та закликають їх відповідально ставитись до навколишнього природного середовища, свого життя, майна та життя і власності інших людей.

Так, 7 вересня фахівці Служби порятунку Олександрівського району здійснили рейдові перевірки на території Олександрівського лісгоспу із поліцейськими та лісниками, а також провели тематичні бесіди з людьми у житловому секторі.

Під час профілактичної роботи в лісі учасники рейду здійснили обхід лісової зони та поспілкувались із громадянами про необхідність берегти ліс від пожеж. У житловому секторі смт Олександрівки рятувальники акцентували увагу людей на необхідності розпочати підготовку до опалювального сезону, постійного контролю стану побутової електропроводки та побутових електроприладів, а також нагадали, як небезпечно курити у ліжку, особливо у нетверезому стані, коли пильність втрачається і людина міцно засинає з цигаркою. Також рятувальники розповіли про небезпеку спалювання сміття, рослинних залишків, адже це не лише шкодить навколишньому середовищу, а й може стати причиною пожеж.

Крім того, громадяни згадали, як діяти у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.

Для закріплення інформації фахівці Служби порятунку роздали людям тематичні листівки.

Прес-служба У ДСНС в області

Довгоочікуване пониження температурних показників сприяє зменшенню пожеж у природних екосистемах, на приватних подвір’ях тощо, проте це не привід втрачати пильність та нехтувати правилами пожежної безпеки.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool