На Сумщині зруйнували пам’ятник В.І. Леніну (фото)

Лютий 17, 2013 | Новини | Переглядів: 972 | Коментарі: 1

У м. Охтирка, що на Сумщині, більше 10 прихильників партії «Свобода» на чолі із народним депутатом України зруйнували пам’ятник В.І. Леніну.

Народний обранець особисто заліз на монумент, почепив трос, а далі за допомогою вантажівки споруду було завалено. На численні попередження міліції про вчинення порушниками хуліганських дій учасники акції не звертали уваги. Спроби правоохоронців припинити порушення порядку завершилися тим, що вантажівка була скерована у бік стражів порядку. Міліція затримала усіх учасників подій і доставила до Охтирського міськвідділу, серед них місцевих жителів не було, проте багато приїхало з Києва. Є серед учасників акції й раніше судимі. У цій ситуації сліпа довіра політичному лідеру може привести цих людей на лаву підсудних. Слід зауважити, що декотрі народні обранці, користуючись своєю «депутатською недоторканістю», проявляють повну зневагу до Закону та втягують звичайних громадян у протиправну діяльність, за яку їм потім доведеться відповідати.

За фактом хуліганських дій працівники міліції розпочали кримінальне провадження згідно із ст. 296 КК України «хуліганство».

Місцеві жителі обурені такою поведінкою і називають його вандалізму, деякі з них прийшли до міліції з вимогою покарати винних у руйнуванні пам’ятника.

mvs.gov.ua

 

УЗГ МВС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool