На порядку денному - пожежна безпека закладів, де перебувають діти

Травень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1394 | Коментарі: 0

21 травня на апаратній нараді в обласній державній адміністрації розглядався стан виконання доручення Президента України щодо забезпечення пожежної безпеки об’єктів з постійним або тимчасовим перебуванням дітей. Доповідав з цього питання начальник Управління Держтехногенбезпеки в області полковник служби цивільного захисту Ігор Парфьонов.

Загалом на території регіону функціонує понад тисячу зазначених об’єктів. Мова йде не лише про заклади освіти, а й лікарні, установи культури та соціального захисту населення. Ігор Вікторович зробив детальний аналіз виконання протипожежних заходів та їх фінансування по кожній галузі. Проведені з початку року органами державного нагляду у сфері пожежної безпеки перевірки виявили ряд недоліків, за які до адміністративної відповідальності притягнуто 476 посадових осіб та призупинялась експлуатація будівель, приміщень та дільниць електромережі, які перебувають у пожежозагрозливому стані.
З метою покращання стану протипожежного захисту об’єктів з перебуванням дітей, у місцевих бюджетах на 2012 рік передбачено майже чотири з половиною мільйонів гривень, з яких станом на 1 травня поточного року освоєно 17 відсотків. Начальник Управління Держтехногенбезпеки наголосив на необхідності під час підготовки бюджетних запитів на наступний бюджетний період, провести розрахунок коштів для виконання протипожежних заходів.
Заступник голови облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко закликав керівників управлінь відійти від залишкового принципу у фінансуванні протипожежних заходів та ставитися до їх виконання відповідальніше. Голова ОДА Сергій Ларін, коментуючи виступ Ігоря Парфьонова, наголосив, що безпека дітей - це головне, тож ставитися до цього питання слід з усією серйозністю.
Управління Держтехногенбезпеки в області

На порядку денному - пожежна безпека закладів, де перебувають діти


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool