На охорону природи кіровоградці спрямували майже 10 мільйонів

Квітень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 754 | Коментарі: 0

Протягом трьох місяців 2015 року платники податків регіону сплатили до зведеного бюджету 9,9 млн. грн. екологічного податку, що на 2,4 млн. грн. або на 33 відс. більше минулорічних показників. Зокрема, до місцевих бюджетів надійшло 7,9 млн. грн., до державного бюджету – 2 мільйони гривень.

Як зазначають фахівці фіскальної служби області, на сьогодні в області працює 4127 платників, які сплачують екологічний податок.
„Системність надходжень екологічного податку – результат активізації діяльності органів місцевого самоврядування та підвищення податкової культури населення. Надходження від екологічного податку є джерелом фінансування заходів, спрямованих на захист навколишнього середовища та раціональне використання природних ресурсів”, - зазначив в.о. начальника Головного управління ДФС у Кіровоградській області Олег Лічман.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool