На наряд міліції напали молодики

Грудень 25, 2011 | Новини | Переглядів: 1488 | Коментарі: 0

Працівники УДАІ УМВС України в Кіровоградській області затримали п’ятьох підозрюваних, які вчинили бійку та намагалися заволодіти патрульним автомобілем. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

24 грудня 2011 року близько 20.00 під час патрулювання на маршруті інспектори роти дорожньо-патрульної служби на одній із автодоріг помітили на проїжджій частині авто, навколо якого билися кілька чоловіків.Увімкнувши проблискові світлові сигнали, наряд зупинився на узбіччі. Працівник ДАІ, дотримуючись заходів особистої безпеки, вийшов з салону службового автомобіля і, наблизившись до незнайомців, наказав їм припинити бійку і залишити проїжджу частину. 

Молодики не припинили свої дії, а, навпаки, почали чинити опір законним вимогам працівника міліції.

Враховуючи ситуацію, яка склалася, з патрульного автомобіля на допомогу напарнику вийшов старший інспектор ДПС. Буквально за мить один з незнайомців зненацька збив його з ніг та, сівши до службового транспортного засобу, розпочав рух у напрямку міста Кіровограда.
Аби зупинити порушника, правоохоронець на підставі вимог ст. 15 Закону України «Про міліцію» застосував вогнепальну зброю, а саме – здійснив один попереджувальний постріл вгору і два постріли у напрямку автомобіля.
Проїхавши кількасот метрів, викрадач зупинився, покинув авто на узбіччі та намагався втекти…
Підозрюваних у скоєнні злочину було затримано на місці події. Ними виявилися жителі Кіровоградського району, віком від 20 до 51 року. За висновками лікарів, усі вони знаходилися у нетверезому стані. Стосовно чотирьох з них було прийнято рішення про затримання в порядку ст. 115 Кримінально-процесуального кодексу України (за підозрою у скоєнні злочину), один з підозрюваних знаходиться на підписці про невиїзд.
24-річного інспектора ДАІ з тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку та численними забоями було госпіталізовано до лікувального закладу.
По даному факту прокуратурою порушено кримінальну справу, за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 342, ч. 2 ст. 345, ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (опір законним вимогам працівника міліції, нанесення тілесних ушкоджень працівникам ОВС, незаконне заволодіння транспортним засобом). Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool