На Миколаївському залізничному вокзалі продовжуються ремонтні роботи

Січень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 566 | Коментарі: 0

На пасажирському вокзалі станції Миколаїв підрозділи служби будівельно-монтажних робіт залізниці продовжують капітальні ремонтні роботи.

Днями стартував другий етап внутрішніх ремонтних робіт, який передбачає оздоблювальні роботи в кімнаті відпочинку та кімнаті матері і дитини. До їх виконання залучені працівники Знам’янського будівельно-монтажного поїзда. Завершити цей етап залізничники планують навесні.

Зазначимо, що масштабну реконструкцію залізничного вокзалу м. Миколаїв було розпочато восени 2015 року. З початку проведення робіт працівники будівельних підрозділів філії ПАТ УЗ «Одеська залізниця» оновили частину покрівлі, виконали утеплення та оздоблення фасаду, замінили вікна та двері. Після цього, почали роботи всередині приміщення головного корпусу: було виконано роботи з облаштування перетинів, ремонт стін та санітарно-технічних вузлів, електро- та водопостачання, опалення.

Слід зазначити, що до кінця 2015 року виконані роботи з оновлення покриття платформи – було укладено 5 тис. 700 кв. м тротуарної плитки, встановлено огородження для безпеки та належної організації руху пасажирів, проведено модернізацію освітлення і гучномовного зв'язку, облаштовані два сходових марші, обладнані два пандуси для доступу на платформу для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Паралельно з ремонтом платформи №1 виконано ремонтні роботи електричної підстанції РП105 та розпочато ремонтні роботи зовнішнього туалету з облаштуванням спеціально відведеного місця для пасажирів з обмеженими фізичними можливостями.

Додамо, що до реконструкції вокзального комплексу були залучені працівники будівельно-монтажного поїзду станцій Одеса та Знам’янка, а також співробітники Херсонського будівельно-монтажного експлуатаційного управління №4.

Прес-центр Одеської залізниці
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool