На Кіровоградщину прибув ще один потяг із переселенцями з Донбасу (ФОТО)

Серпень 17, 2022 | Новини | Переглядів: 2694 | Коментарі: 0

Сьогодні волонтери, представники влади, медики та рятувальники зустрічали черговий евакуаційний потяг із жителями Донеччини.

прибув ще один потяг із переселенцями з Донбасу (ФОТО)

прибув ще один потяг із переселенцями з Донбасу (ФОТО)

прибув ще один потяг із переселенцями з Донбасу (ФОТО)


Рятувальники (серед яких обов’язково присутні психологи) ГУ ДСНС в області допомагали перенести речі і домашніх улюбленців, дістатись автомобіля швидкої допомоги, пересісти в автобус або влаштуватись із немовлям у наметі для відпочинку. Серед евакуйованих, традиційно, багато дітей, жінок, людей похилого віку. Частина людей - з обмеженими фізичними можливостями. Багато хворих і просто виснажених тривалою дорогою і подіями, які змусили в неї вирушити.

Працівники пожежно-рятувальної служби також пропонували прибулим чай та перекус. А психологи Служби порятунку, які мають практичний досвід роботи із постраждалими, допомагають із психо-емоційним розвантаженням. Далі донеччан організовано перевезуть і влаштують у місцях тривалого проживання, визначених обласною адміністрацією.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool