На Кіровоградщині з’ясовують обставини пригоди, у результаті якої чоловік отримав тяжкі травми

Жовтень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 711 | Коментарі: 0

За попередньою інформацією, під час конфлікту 28-річний житель Новгородківського району застосував до знайомого фізичну силу.

Потерпілий упав та ударився головою. З тілесними ушкодженнями його було госпіталізовано до лікарні. Поліцейські проводять за цим фактом розслідування.

До відділення поліції надійшло повідомлення від працівників медичного закладу про доставлення 29-річного чоловіка з травмами голови.
«На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що напередодні ввечері громадянин на власному автомобілі разом із товаришем повертався додому. Неподалік домоволодіння у районному центрі їх, теж на авто, наздогнав знайомий, з яким раніше склались неприязні відносини. У салоні транспортного засобу опонента перебувало троє його приятелів.

читайте також: В Кропивницком ликвидаторы аварии на ЧАЭС получают нищенские пенсии

Коли місцевий житель зупинив автомобіль та вийшов, інший водій підбіг до нього і, нічого не пояснюючи, вдарив кулаком в обличчя. Потім застосував до потерпілого прийом «кидок через себе». У результаті чоловік вдарився головою об асфальт та отримав ушкодження», - розповів начальник Новгородківського відділення поліції Володимир Кучер.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, санкцією якого передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

За матеріалами Новгородківського відділення Долинського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool