На Кіровоградщині ЗНО з історії України пройшло без порушень

Червень 04, 2021 | Новини | Переглядів: 974 | Коментарі: 0

Під час ЗНО з історії України на Кіровоградщині не зареєстрували жодного порушення сьогодні, 4 червня. 

Про це повідомила директорка департаменту освіти і науки ОДА Ельза Лещенко.

«Загалом в області працювало 30 пунктів тестування, для ЗНО задіяли 465 аудиторій. У тестуванні взяли участь 4560 абітурієнтів, - 66,7% від загальної кількості зареєстрованих. Торік явка склала 65%. На території пунктів тестувань працював У 1131 педагогічний працівник», - повідомила директорка департаменту.

За словами Ельзи Лещенко, під час тестування за його проведенням спостерігали 5 представників громадських організацій та ЗМІ. Порушень під час ЗНО не зареєстрували.

«Зовнішнє незалежне оцінювання з історії України пройшло злагоджено та у відповідності з вимогами. Порушень процедури тестування не зафіксували. Завдяки органам місцевого самоврядування забезпечили вчасне та безкоштовне підвезення абітурієнтів до пунктів проведення ЗНО», - додала посадовиця.

Нагадаємо, в області вже відбулися ЗНО з хімії та іспанської, французької й німецької мов. Обидва тестування минули без порушень. 25 травня більше двох тисяч випускників узяли участь у ЗНО з англійської мови на Кіровоградщині. Також проведено тестування з математики та української мови і літератури. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool