На Кіровоградщині зменшились обсяги виробництва хліба

Березень 28, 2018 | Новини | Переглядів: 924 | Коментарі: 0

Випуск промислової продукції у Кіровоградській області у січні–лютому 2018р. порівняно з відповідним періодом попереднього року збільшився на 10,1%, найбільше – у добувній промисловості та розробленні кар’єрів – на 37%, виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності – на 36,8%, виробництві гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – на 15,9%, текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів – на 8,5%. 

У виробництві харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів приріст промислового виробництва становив 2,2%. Серед основних видів діяльності підприємств харчової промисловості випуск продукції збільшився у виробництві напоїв у 5 разів, м’яса та м’ясних продуктів – на 1,9%, олії та тваринних жирів – на 1,5%. Водночас зменшились обсяги виробництва продуктів борошномельно-круп’яної промисловості на 9,3%, хліба, хлібобулочних і борошняних виробів – на 7,8%, молочних продуктів – на 1,7%.

Головне управління статистики у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool