На Кіровоградщині зловмисників викрали майже 20 люків

Грудень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 869 | Коментарі: 0

Ними виявилися троє чоловіків, віком 31 та 24 років, двоє з яких жителі сусідньої області. За вчинене особам загрожує покарання - до 5 років позбавлення волі.

До Світловодського відділу поліції надійшла низка повідомлень від місцевих мешканців про те, що вночі невідомі особи здійснюють крадіжки кришок люків із колодязів. Протягом тижня зловмисники викрали 19 виробів із металу, переважно в одному районі міста.

«У ніч на 8 грудня під час патрулювання працівниками поліції був зупинений автомобіль ВАЗ 2101, у ході огляду якого виявлено відсутність заднього сидіння, замість якого були простелені мішки, а під переднім сидінням знаходився лом. Крім того, в багажнику автівки поліцейські виявили частину люку. Пояснити, звідки він його взяв, зловмисник не зміг. У подальшому поліцейські встановили, що крадіжки скоювали троє чоловіків. Викрадене здавали до пункту прийому металобрухту в іншому місті», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Кримінального кодексу) України. За вчинене зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool