На Кіровоградщині зловмисник скоїв угон автомобіля та пошкодив його, не впоравшись із керуванням

Квітень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 947 | Коментарі: 0

Уночі хлопець «викотив» із чужого подвір’я легковик вітчизняного виробництва і вирушив кататися. За селом, на полі «водій» допустив перекидання транспортного засобу, після чого сховав пошкоджене авто у покинутому складському приміщенні. Вже наступного дня зловмиснику довелося спілкуватися з працівниками поліції щодо обставин своїх нічних пригод.

На вихідних уранці до Бобринецького відділення поліції звернувся житель одного з населених пунктів. Чоловік повідомив, що з території його домоволодіння зник автомобіль, в якому знаходилися реєстраційні документи, а ключі – в замку запалювання.

«Поліцейські за кілька годин встановили причетність до правопорушення 19-річного односельця потерпілого. Юнак пізно ввечері проходив повз чуже подвір’я та помітив авто. Ідея покататися на транспортному засобі закінчилася невдачею. Виїхавши за село, хлопець не впорався з керуванням, у результаті чого пошкодив автівку. Аби приховати скоєне, «загнав» легковик у старий недіючий склад і залишив там», - розповів начальник Бобринецького відділення поліції Валерій Григорчук.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Вирішується питання щодо оголошення особі підозри у вчиненні кримінального правопорушення та встановлюється сума завданих власнику авто збитків.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool