На Кіровоградщині зловмисник обкрадав пенсіонерів

Липень 10, 2012 | Новини | Переглядів: 987 | Коментарі: 0

Працівники Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні крадіжок затримали 39-річного раніше судимого місцевого жителя. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Жертвами зловмисника стали двоє жителів районного центру. Так, до міськвідділу міліції у червні звернулася 85-річна місцева жителька і повідомила, що з її будинку було викрадено гроші у сумі 4600 гривень. Того ж дня до міськрайограну надійшло повідомлення про крадіжку і від 75-річного олександрійця. З його квартири зник ноутбук.
У ході проведення перевірки інформації та вжиття оперативно-розшукових заходів правоохоронці з’ясували, що до скоєння обох злочинів причетний раніше судимий місцевий житель.
Попередньо встановлено, що у першому випадку зловмисник прийшов до будинку місцевої жительки, коли вона була на городі. Біля дверей під килимком чоловік знайшов зв’язку ключів та підібрав один із них до замка, проник всередину помешкання і викрав кошти.
Другу крадіжку підозрюваний скоїв прийшовши до свого знайомого, який винаймав кімнату у пенсіонера. Окрім квартиранта, у дідусевому помешканні проживала і онука, але її у той час вдома не було. Поки старенький був на балконі, зловмисник, скориставшись відчиненими вхідними дверима, прибрав до рук ноутбук. Крадене майно злодій віддав знайомій, яка продала техніку. Кошти чоловік витратив на власні потреби.
За цими фактами порушено кримінальні справи за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) КК України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Слідство триває. Правоохоронці перевіряють причетність підозрюваного до скоєння інших подібних злочинів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool