На Кіровоградщині зловмисник намагався скоїти два угони

Липень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 989 | Коментарі: 0

Власник одного з транспортних засобів застав чоловіка на місці події. Як з’ясували поліцейські, це була не перша спроба громадянина заволодіти чужим авто.

«Зловмисником виявився 45-річний житель міста Бобринець. Уночі він вирішив покататися, проник на територію подвір’я в районному центрі, завів автомобіль марки ВАЗ 2106 за допомогою ключів, які знаходились у замку запалення. Чоловік намагався виїхати з двору, однак забуксував. Після цього, залишив автомобіль та попрямував до іншого домоволодіння, де знаходився транспортний засіб іноземного виробництва. У подальшому вибив у ньому заднє скло та спробував завести. Проте, в цей час господар вийшов у двір та спіймав зловмисника «на гарячому».

Нині вирішується питання про оголошення особі підозри у вчиненні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу», – розповів начальник Бобринецького відділення поліції Валерій Григорчук.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 15 (замах на злочин) та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, триває.

За матеріалами Бобринецького відділення Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool