На Кіровоградщині зловмисник намагався скоїти два угони

Липень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 1007 | Коментарі: 0

Власник одного з транспортних засобів застав чоловіка на місці події. Як з’ясували поліцейські, це була не перша спроба громадянина заволодіти чужим авто.

«Зловмисником виявився 45-річний житель міста Бобринець. Уночі він вирішив покататися, проник на територію подвір’я в районному центрі, завів автомобіль марки ВАЗ 2106 за допомогою ключів, які знаходились у замку запалення. Чоловік намагався виїхати з двору, однак забуксував. Після цього, залишив автомобіль та попрямував до іншого домоволодіння, де знаходився транспортний засіб іноземного виробництва. У подальшому вибив у ньому заднє скло та спробував завести. Проте, в цей час господар вийшов у двір та спіймав зловмисника «на гарячому».

Нині вирішується питання про оголошення особі підозри у вчиненні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу», – розповів начальник Бобринецького відділення поліції Валерій Григорчук.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 15 (замах на злочин) та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, триває.

За матеріалами Бобринецького відділення Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool