На Кіровоградщині злодіїв затримали у момент, коли ті пакували речі в чужих оселях

Січень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 1004 | Коментарі: 0

Повідомлення про можливі проникнення до приватного будинку та однієї з квартир надійшло до Олександрійського відділу поліції 24 січня телефоном. За лічені хвилини працівники групи реагування патрульної поліції прибули на місце пригоди та затримати підозрюваних. За скоєне раніше судимим громадянам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Відповідальне та небайдуже ставлення мешканців спальних районів Олександрії допомогло поліцейським у розкритті двох майнових злочинів.

Так, близько 14-ї години, увагу громадян привернув невідомий чоловік, який не ховаючись трощив вікно в дворі одного з приватних домоволодінь. Зрозумівши, що порядкує точно не господар, свідки пригоди зателефонували до поліції. За викликом терміново прибули працівники групи реагування патрульної поліції Олександрівського відділу, які застали на місці 33-річного місцевого жителя, раніше судимого за крадіжки. Злодій якраз пакував чуже майно до сумок. Зловмисника зацікавили постільна білизна, ікона, яку він зняв зі стіни, вази, жіноча сумка, одяг та взуття.

«Схожа історія сталася того ж дня близько 18-ї години в іншому мікрорайоні Олександрії. Жителі багатоповерхового будинку помітили відчинені двері однієї з квартир. Знаючи про те, що власники знаходяться у від’їзді, запідозрили, що в оселі можуть перебувати злодії.

Групою реагування патрульної поліції, що терміново прибула на місце пригоди, було виявлено двох раніше судимих місцевих жителів, 23 та 36 років. Громадяни збиралися винести з квартири монітор від комп’ютера, роутер, радіоприймач та особисті речі господарів. Разом із речовими доказами у зловмисників також вилучено комплект ключів, з допомогою яких вони відчиняли чуже помешкання», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Сергій Котига.
Нині підозрювані дають свідчення слідчим.

По даних фактах розпочато кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За ці дії трьом особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool