На Кіровоградщині злодії викрали більше двох тонн металу

Квітень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 835 | Коментарі: 0

На рахунку двох зловмисників сім фактів крадіжок металевих труб з території непрацюючого заводу у місті Знам’янці. За скоєне чоловікам загрожує до шести років позбавлення волі.

Правоохоронці отримали повідомлення про крадіжки на початку квітня. У результаті проведення слідчих дій встановили особи зловмисників.
Ними виявилися 28-річний місцевий житель та його 26-річний знайомий. Раніше чоловіки вже були судимі за аналогічні злочини.
Зловмисники вирішили підзаробити грошей, викравши з території колишнього заводу металеві труби. Протягом березня викопали більше 2 тонн металу. За продане у якості металобрухту майно чоловіки вторгували майже 10 тисяч гривень.
- Частину викраденого правоохоронці вилучили та передали на зберігання керівництву заводу, – повідомив начальник Знам’янського міського відділу міліції Андрій Гулий.
За фактами крадіжок розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool