На Кіровоградщині злодій двічі обікрав магазин техніки

Жовтень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 626 | Коментарі: 0

Чоловік скоїв крадіжки ноутбуків із прилавку торгівельного закладу у місті Знам’янка, завдавши збитків на суму у 16 тисяч гривень. За такі дії йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

«Під час проведення слідчо-оперативних заходів працівники поліції встановили причетність до злочинів 33-річного раніше судимого знам’янчанина.

Місцевий житель прийшов до магазину техніки та, користуючись тим, що продавець знаходився в іншому залі, підібрав код до замка і викрав ноутбук. Після чого поїхав до обласного центру, де реалізував крадене за 2 тисячі гривень. А через день зловмисник знову повернувся до магазину та забрав ще один ноутбук, який також реалізував за тією ж ціною. Своїми діями злодій завдав шкоду господарю магазину на 16 тисяч гривень. Викрадене поліцейські вилучили та повернули власникові», - розповів начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

Особі оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Йому загрожує покарання у вигляді арешту на строк від 3 до 6 місяців, або до 5 років обмеження чи позбавлення волі.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool