На Кіровоградщині жінка вкрала обручку у знайомого

Жовтень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 755 | Коментарі: 0

Перебуваючи в гостях у 43-річного мешканця Знам’янського району, жінка зняла ювелірний виріб з руки господаря, доки він спав. За вчинене зловмисниці може загрожувати покарання - до 5 років позбавлення волі.

До Знам’янського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку особистого майна від потерпілого.

«Працівники поліції встановили особу, причетну до кримінального правопорушення. Нею виявилася 24-річна мешканка села. Напередодні у заявника відбувалося застілля, на якому серед гостей була присутня і жінка. Після розпиття алкогольних напоїв господар будинку заснув, а злодійка викрала обручку та у подальшому продала її місцевому мешканцю за 400 гривень. Отримані кошти витратила на власні потреби.

Зловмисниця завдала шкоди потерпілому більше ніж на 1200 гривень. Викрадене правоохоронці вилучили та повернули власнику», – повідомив начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

Жінці оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Зловмисниці загрожує покарання у вигляді арешту, обмеження чи позбавлення волі на строк до п'яти років.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool