На Кіровоградщині жінка вкрала обручку у знайомого

Жовтень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 773 | Коментарі: 0

Перебуваючи в гостях у 43-річного мешканця Знам’янського району, жінка зняла ювелірний виріб з руки господаря, доки він спав. За вчинене зловмисниці може загрожувати покарання - до 5 років позбавлення волі.

До Знам’янського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку особистого майна від потерпілого.

«Працівники поліції встановили особу, причетну до кримінального правопорушення. Нею виявилася 24-річна мешканка села. Напередодні у заявника відбувалося застілля, на якому серед гостей була присутня і жінка. Після розпиття алкогольних напоїв господар будинку заснув, а злодійка викрала обручку та у подальшому продала її місцевому мешканцю за 400 гривень. Отримані кошти витратила на власні потреби.

Зловмисниця завдала шкоди потерпілому більше ніж на 1200 гривень. Викрадене правоохоронці вилучили та повернули власнику», – повідомив начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

Жінці оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Зловмисниці загрожує покарання у вигляді арешту, обмеження чи позбавлення волі на строк до п'яти років.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool