На Кіровоградщині затримали жителя області, який пограбував жінку

Лютий 10, 2016 | Новини | Переглядів: 871 | Коментарі: 0

Зловмисником виявився раніше судимий 31-річний мешканець міста Олександрія. Чоловік викрав майно з домоволодіння 47-річної жінки. За вчинене йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Було встановлено, що грабіжник розбив скло, проник до будинку, звідки забрав монітор і сховав його неподалік місця злочину.

Коли зловмисник вдруге навідався до помешкання, щоб «поживитися» ще чимось, господарка саме поверталася додому та помітила незнайомця. Жінка терміново зателефонувала родичці, яка і повідомила про подію до відділу поліції.
«Правоохоронці затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 30-річний раніше судимий за майнові та наркозлочини місцевий житель. Речовий доказ вилучено та повернуто власниці», - повідомив начальник Олександрійського відділу поліції Олександр Кодак.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від чотирьох до восьми років позбавлення волі.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool