На Кіровоградщині затримали жителя іншої області, який викрав кабель

Вересень 25, 2018 | Новини | Переглядів: 649 | Коментарі: 0

Із повідомленням про злочин до Онуфріївського відділення поліції звернувся керівник місцевого відділення підприємства зв’язку. 

Правоохоронці встановили особу злодія та повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

На місці події поліцейські виявили і вилучили частини пошкодженого кабелю, рукавички, інструменти, а також автомобіль, який використовувався для перевезення краденого. Нині вирішується питання про накладення арешту на транспортний засіб.

За даними підприємства зв’язку, з оглядових колодязів викрадено кабелю на суму близько 190 тисяч гривень. Остаточну суму завданих збитків буде встановлено після обрахування вартості відновлювальних ремонтних робіт.

Поліцейські проводять розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Стосовно підозрюваного обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

За матеріалами Онуфріївського відділення
Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool