На Кіровоградщині затримали крадіїв

Жовтень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 879 | Коментарі: 0

Днями близько 00.30 по лінії «102» наряд спеціального підрозділу групи затримання пункту централізованого спостереження у місті Гайворон відділу Державної служби охорони при УМВС в області у складі молодшого інспектора Костянтина Оперчука та водія Віктора Новицького отримав повідомлення про викрадення мопеду жителя Гайворонського району. Протягом години підозрюваних у скоєнні злочину затримали.

Під час відпрацювання території на одній із вулиць районного центру правоохоронці помітили транспортний засіб, що підпадав під опис. Почувши сигнал міліцейського автомобіля, водій мопеда зупинився.
З’ясувалося, що чоловік за кермом та його пасажир перебували у стані алкогольного сп’яніння. При перевірці документів працівники міліції встановили, що транспортний засіб викрадений, після чого затримали підозрюваних. Ними виявилися двоє 18-річних місцевих жителів.
Зловмисників передали слідчо-оперативній групі Гайворонського РВ УМВС в області, яка прибула на місце події.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) КК України, санкція якої передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool