На Кіровоградщині зарізали чоловіка

Червень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1281 | Коментарі: 0

Працівники Олександрійського РВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали 48-річного чоловіка без постійного місця проживання. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

До райвідділу міліції звернулася місцева жителька та повідомила, що на відстані кількох кілометрів від населеного пункту виявлено труп чоловіка. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.
Правоохоронці з’ясували, що про страшну знахідку жінці розповів її родич, який, як виявилося трохи згодом, став не випадковим перехожим, а головним підозрюваним у скоєнні злочину.
Спочатку чоловік заперечував свою причетність. Та плутанина у його свідченнях ще більше переконувала правоохоронців у зворотньому. Згодом зловмисник зізнався у скоєному та розповів, як розвивалися події того дня.
Селянин розпивав спиртні напої зі своїм знайомим теж без постійного місця проживання. Під дією випитого між чоловіками виникла сварка. Один із них почав ображати іншого нецензурною лайкою, за що у відповідь отримав удар ножем у живіт.
Після конфлікту підозрюваний приліг відпочити, а через кілька годин прокинувся і зрозумів, що знайомий мертвий. Злякавшись того, що накоїв, чоловік зіштовхнув бездиханне тіло у чагарники. Потім прийшов додому до родички і розповів, що начебто випадково виявив труп.
За словами начальника Олександрійського РВ УМВС в області Василя Титаренка, за цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Підозрюваного затримано у порядку ст. 115 КПК України та заарештовано. Знаряддя скоєння злочину – ніж – вилучено. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool