На Кіровоградщині загорілась вантажівка

Травень 06, 2014 | Новини | Переглядів: 978 | Коментарі: 0

5 травня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу вантажного автомобіля. Пожежа правого заднього колеса виникла під час руху «Renault Magnum 480».

Прибувши на місце події, бійці державної пожежно-рятувальної частини №18 оперативно ліквідували займання. Як з’ясувалося, автомобіль перевозив вугілля із м. Шахтарськ до м. Кіровограда. У м. Знам’янка про небезпеку водія вчасно попередив водій автобуса, що проїжджав поруч. Коли водій «Renault» вийшов із кабіни, то побачив, що йде дим з-під правого заднього скату.
Фахівцями встановлено, що до пожежі призвело тертя гальмівних колодок в результаті несправності гальмівної системи під час руху автомобіля.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool