На Кіровоградщині за вбивство, батько та син постануть перед судом

Серпень 26, 2021 | Новини | Переглядів: 1183 | Коментарі: 0

За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури завершено досудове розслідування стосовно батька та сина, які обвинувачуються у вчинені умисного тілесного ушкодження групою осіб, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України).

Трагічна подія мала місце у с. Покровське Кропивницького району у квітні місяці поточного року.

За версією слідства, між чоловіками виникла сварка, що згодом переросла в бійку. Під час бійки батько та син спричинили потерпілому численні тілесні ушкодження, в тому числі дерев’яною палицею, від яких останній помер на місці події.

Наразі обвинувальний акт скеровано до суду. У разі доведення вини чоловікам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool