На Кіровоградщині за минулу добу виникло сім пожеж

Січень 16, 2023 | Новини | Переглядів: 1043 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили 7 пожеж різного характеру.

До Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у двоповерховому житловому будинку на вул. Польова у м. Кропивницький. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 6 м2 покрівлі. О 08:15 пожежу було ліквідовано силами особового складу 1-ої пожежно-рятувальної частини.

Того ж дня силами Кропивницьких пожежно-рятувальних підрозділів двічі ліквідовано пожежі у дев’ятиповерхових житлових будинках в обласному центрі. У підвальному приміщенні житлового будинку на вул. Вокзальна загасили пожежу 10 м2 сміття. Також ліквідовано займання 3 м2 домашніх речей та побутових приладів у квартирі на другому поверсі у багатоповерхівці на вул. Героїв-рятувальників.

О 12:15 стало відомо про пожежу легкового автомобіля ВАЗ 2107, що сталася у Кропивницькому районі за межами смт Компаніївка. О 12:35 пожежу загасили бійці 28-ої пожежно-рятувальної частини.

Крім того, 15 січня пожежно-рятувальні підрозділи двічі залучалися на гасіння сухої трави на відкритій території: горіло на ділянках розміром 600 м2 та 200 м2 у м. Олександрія та в Олександрійському районі на території Світловодської територіальної громади.
Загиблих та травмованих під час пожеж немає.

Причини пожеж встановлюються.

Пресслужба ГУ ДСНС в області 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool