На Кіровоградщині: за минулу добу виникло чотири випадки пожеж сухостою та сміття

Березень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 976 | Коментарі: 0

За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області чотири рази виїжджали для гасіння пожеж сухостою та сміття на відкритих територіях.

11 березня о 12:08 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу сміття на відкритій території на вул. Центральній у смт Новгородка. Пожежу було ліквідовано рятувальниками 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

О 15:35 виїхали на гасіння загорання 300 м.кв. сухої трави по просп. Університетському в в обласному центрі рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м.Кропивницький.

За межами с. Карбівка Добровеличківського району о 19:03 виникла пожежа 800 м.кв. сухої трави, яку було ліквідовано силами вогнеборців 15-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківка та місцевої пожежної команди с. Липняжка Добровеличківського району. Вже о 19:38 фахівці 2-ої Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС в області виїжджали на ліквідацію пожежі сухої трави площею 120 м.кв. поблизу с. Карлівка Кіровоградського району.

Шановні громадяни! Служба порятунку закликає громадян суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі в природних екосистемах. Перш за все, не слід випалювати суху траву та сміття на присадибних ділянках, розводити відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями а також залишати недопалки та сірники на сухій трав’янистій підстилці. Пам'ятайте, що спалювання сухостою може спричинити тяжкі наслідки, такі як руйнування родючого шару ґрунту, загибель тварин а також неконтрольоване поширення вогню.

 

Прес-служба У ДСНС вобласті


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool