На Кіровоградщині за добу виникло 15 пожеж (ВІДЕО)

Квітень 07, 2022 | Новини | Переглядів: 1045 | Коментарі: 0

Оперативна інформація про пожежі, що стались на Кіровоградщині протягом доби 6-7 квітня

 


Минулої доби спостерігається різке ПІДВИЩЕННЯ кількості пожеж – 15 займань, з них 12 – у екосистемі.

Зокрема, пожежі трави, очерету, пожнивних залишків та сміття стались: Кропивницький район – Олександрівська СТГ, смт Олександрівка; Голованівський район – Новоархангельська СТГ, с. Кам'янече; Перегонівська СТГ, с. Перегонівка; Побузька СТГ, за межами с. Грузянка; Новоукраїнський район – Добровеличківська СТГ, біля с. Михайлівка; Маловисківська МТГ, за межами с. Заповідне; Мар'янівська СТГ, за межами с. Велика Виска; Олександрійський район – Новопразька СТГ, за межами смт Нова Прага; Олександрійська СТГ, за межами с. Головківка; Пантаївська СТГ, за межами с. Оліївка; Петрівська СТГ, за межами с. Ганнівка і Диківка. Крім того, три пожежі господарчих споруд і майна ліквідовано у житловому секторі с. Петрове Знам'янської МТГ, с. Скалева, Новоархангельської СТГ та с. Черняхівка Соколівської СТГ. В усіх випадках травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж з’ясовуються.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool