На Кіровоградщині встановили особу Інтернет-шахрая

Квітень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 955 | Коментарі: 0

Ним виявився 26-річний мешканець сусідньої області. Чоловік незаконно заволодів грошима місцевого жителя у сумі понад 2200 гривень.

На початку березня потерпілий звернувся до Світловодського міськвідділу міліції з повідомленням про вчинення стосовно нього злочину.
Правоохоронці встановили, що зловмисник розмістив на одному з веб-ресурів оголошення про продаж свого мобільного телефону.
Місцевий житель вирішив придбати лот і погодився на умови передоплати. Перерахував на вказаний рахунок банківської картки 2240 гривень, але товару так і не отримав. Подальші спроби зв’язатись з «продавцем» виявились марними.
- Дії зловмисника кваліфіковано за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, - повідомив начальник Світловодського МВ УМВС в області Дмитро Ткачонок. - Зловмиснику загрожує покарання від штрафу і до обмеження волі на строк до трьох років. Триває розслідування.

За матеріалами Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool