На Кіровоградщині впродовж доби ліквідували шість пожеж

Серпень 10, 2023 | Новини | Переглядів: 1197 | Коментарі: 0

Протягом доби 9 – 10 серпня пожежно-рятувальні підрозділи області загасили шість пожеж різного характеру.

Так, 9 серпня о 13:53 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Ювілейній м. Світловодськ Олександрійського району. Там сталося займання 4 м2 речей домашнього вжитку в квартирі на третьому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку, яке о 14:17 було ліквідовано силами світловодського підрозділу.

О 16:42 стало відомо про пожежу 400 м2 пожнивних залишків пшениці на приватній земельній ділянці на вул. Центральній с. Грушка Благовіщенської МТГ Голованівського району. О 17:15 займання було ліквідоване благовіщенськими рятувальниками.

О 19:29 вогнеборці добровеличківського підрозділу спільно з місцевою пожежною командою с. Липняжка залучались на гасіння пожежі 16 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння на вул. Зарічній с. Липняжка Добровеличківської СТГ Новоукраїнського району. О 20:05 пожежу було ліквідовано.

О 22:04 на вул. Новій м. Долинська Кропивницького району загорівся диван та постіль у квартирі на дев’ятому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. О 22:56 долинські рятувальники загасили пожежу.

О 23:58 стало відомо про займання на вул. Холодноярських Героїв м. Знамʼянка Кропивницького району. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 9 м2 покрівлі та 15 м2 домашніх речей в господарчій споруді на території приватного домоволодіння, яке о 01:45 ліквідували знамʼянські вогнеборці.

Вже 10 серпня о 02:53 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Миру с. Гурівка Гурівської СТГ Кропивницького району. Там загорілось 15 м2 покрівлі та 1 м3 дров у господарчій споруді на території приватного домоволодіння. О 04:57 займання ліквідували бійці знамʼянського підрозділу.
Загиблих та травмованих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool