На Кіровоградщині вогнеборцями та МПК ліквідовано 4 пожежі

Січень 26, 2020 | Новини | Переглядів: 1175 | Коментарі: 0

25 січня о 03:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по пров. Прияружному с. Спасове Новгородківського району. 

Після прибуття на місце виклику встановлено, що горить 70 м2 покрівлі та домашніх речей у житловому будинку, що не експлуатується.

О 05:38 пожежу було локалізовано та о 06:58 ліквідовано. До гасіння залучалось 4 чоловіка особового складу, 1 одиниця техніки 27-ї ДПРЧ смт Новгородка та місцевої пожежної команди с. Верблюжка.

О 14:35 стало відомо про займання 15 м2 речей домашнього вжитку та побутової техніки в житловому будинку по вул. Центральній с. Новосілка Голованівського району, яку о 15:30 ліквідували бійці 13-ї ДПРЧ смт Голованівськ спільно з МПК АФ ТОВ «Хлібороб» с. Молдовка.

У м. Олександрія о 16:35 виникла пожежа 200 м2 сміття на відкритій території по вул. Толстого, яку ліквідували бійці 2-го ДПРЗ м. Олександрія.
Вже 26 січня о 04:25 у смт Павлиш Онуфріївського району загорівся легковий автомобіль «Mercedes-Benz». Рятувальники 33-ї ДПРЧ смт Онуфріївка та місцевої пожежної команди смт Павлиш о 04:56 ліквідували пожежу.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

25 січня о 03:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по пров. Прияружному с. Спасове Новгородківського району.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool