На Кіровоградщині вогнеборцями ліквідовано десять пожеж

Серпень 18, 2023 | Новини | Переглядів: 1201 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, рятувальники Кіровоградського гарнізону 10 разів залучались на гасіння пожеж різного характеру.

У м. Кропивницький у дачному кооперативі “Дружба” горіло 60 м2 сухої трави. У м. Олександрія на вул. Садовій ліквідовано займання 5 м2 сухої трави та сміття. В с. Овсяниківка Катеринівської СТГ Кропивницького району горіло 90 м2 сухої трави. На території с. Зибкове Онуфріївської СТГ Олександрійського району ліквідовано загорання 0,5 га сухої трави. У Голованівському районі Підвисоцької СТГ с. Тернівка зайнялось 800 м2 сухої трави. На відкритій території с. Соколівське Соколівської СТГ Кропивницького району приборкано займання 300 м2 сміття. У м. Долинська ліквідовано пожежу 50 м2 сухої трави. Також у с. Морозівка Пантаївської СТГ Олександрійського району горіло 100 м2 пожнивних залишків на земельній ділянці.

Крім того, 17 серпня о 14:46 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на вул. Генерала Жадова обласного центру. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 2 м2 дерев’яної балконної рами на дев’ятому поверсі десятиповерхового житлового будинку, яке о 15:10 було ліквідоване кропивницькими вогнеборцями.

О 19:22 стало відомо про займання на вул. Академіка Тамма обласного центру. Там загорілось 3 м2 речей домашнього вжитку у підвальному приміщенню триповерхового житлового будинку. О 20:53 займання було ліквідоване силами кропивницьких рятувальників.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальні у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри, а пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку НАГАДУЄ: за спалювання рослинності чи сміття передбачене адміністративне та кримінальне покарання!

Пресслужба ГУ ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool