На Кіровоградщині вогнеборцям довелося двічі виїжджати на гасіння пожеж

Жовтень 13, 2020 | Новини | Переглядів: 726 | Коментарі: 0

12 жовтня о 15:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання на просп. Університетський обласного центру. 

Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 5 м2 сміття та 2 м2 перекриття будівлі, що не експлуатується. Протягом кількох хвилин займання було ліквідоване рятувальниками 1-го ДПРЗ м. Кропивницький.

Вже 13 жовтня о 02:50 стало відомо про займання по вул. Михайла Плюща с. Подорожнє Світловодського району. Там горіло 40 м2 покрівлі житлового будинку. О 03:31 займання було локалізовано та о 04:50 – ліквідовано. До гасіння залучалось 4 чоловіка особового складу, 1 одиниця техніки 17-ї ДПРЧ м. Світловодськ та місцева пожежна команда с. Глинськ.

В обох випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовують фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool