На Кіровоградщині вогнеборці приборкали 3 пожежі в житловому секторі

Жовтень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 603 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградщини тричі виїздили на гасіння пожеж у житловому секторі.

Так, 11 жовтня о 12:12 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у с. Ємилівка Голованівського району на території приватного домоволодіння сталась пожежа.

Як з’ясувалось, горіло 4 т сіна та 20 м2 сінника. Силами вогнеборців 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Голованівськ та місцевої пожежної команди с. Клинове о 12:55 пожежу було локалізовано та о 14:40 – ліквідовано.

У смт Олександрівка на вул. Чкалова о 15:10 виникла пожежа 32 м2 покрівлі господарчої будівлі на території приватного домоволодіння. Загоряння було приборкане о 17:17 рятувальниками 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка та місцевої пожежної команди с. Бірки.

Вже 12 жовтня о 02:30 на вул. Комарова м. Кропивницький сталась пожежа в одній із квартир на першому поверсі 5-поверхового житлового будинку. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події горіло 5 м2 речей домашнього вжитку. Силами вогнеборців 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький о 02:57 пожежа була локалізована та о 03:19 – ліквідована.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовують фахівці.

На Кіровоградщині, вогнеборці,3 пожежі

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool