На Кіровоградщині вогнеборці ліквідували 6 пожеж різного характеру

Жовтень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 638 | Коментарі: 0

Протягом доби 10 жовтня підрозділи Кіровоградського гарнізону 6 разів залучались на гасіння пожеж різного характеру.

Так, о 08:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Архітектора Паученка в обласному центрі.

Як з’ясувалось на місці події, горить моторний відсік автомобіля «Geely CK». Силами рятувальників 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький о 08:18 пожежу було ліквідовано.

Двічі залучались на гасіння пожеж рятувальники 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Помічна. О 12:27 виникла пожежа 60 м2 господарчої споруди та 1 т соломи в ній на території приватного домоволодіння на вул. Садовій с. Перчунове Добровеличківського району. Пожежу було приборкано о 13:35. Крім того, у м. Помічна о 16:15 загорілось 4,8 га пожнивних залишків кукурудзи на земельній ділянці. О 18:46 пожежу було ліквідовано.

О 18:10 виникла пожежа 2 т соломи в господарчій будівлі на території приватного домоволодіння на вул. Вишневій с. Синицівка Благовіщенського району. Силами рятувальників 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенське та місцевої пожежної команди с. Данилова Балка пожежа була ліквідована.
О 19:19 надійшло повідомлення про пожежу 1 м2 сміття на відкритій території на вул. Містечковій м. Мала Виска. Рятувальниками 23-ї ДПРЧ о 20:00 пожежу було ліквідовано.

О 23:01 на вул. Героїв України с. Подорожнє Світловодського району загорілась покрівля житлового будинку. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події горіло 60 м2 покрівлі житлового будинку. Силами вогнеборців 17-ї ДПРЧ м. Світловодськ та місцевої пожежної команди с. Глинське о 23:45 пожежу було локалізовано та о 02:41 – ліквідовано.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовують фахівці.


Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool