На Кіровоградщині вода збирає свої жертви

Травень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1052 | Коментарі: 0

Протягом минулої доби тіла двох загиблих вилучили з водойм рятувальники. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі УМНС України в області

У Світловодську ще 9 травня зник 46-річний чоловік. Його тіло виявила у воді охорона ГЕС у районі дамби Кременчуцького водосховища вчора. Працівникам Світловодського аварійно-водолазного відділення лишалося витягнути загиблого на берег. Причину смерті встановлюють судмедексперти. А до Онуфріївського районного відділу ТУ МНС повідомили з міліції, що напередодні не повернувся з риболовлі 74-річний місцевий житель. Чоловік рибалив на місцевому Нижньому ставі і через необережність біля води, загинув. Рятувальники на човнах за допомогою «кішок» обстежили дно водойми і в ході пошуково-рятувальних робіт вилучили тіло з водойми.
Територіальне управління МНС звертається до громадян з переконливим проханням: будьте обережні біля води і бережіть власне життя!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool