На Кіровоградщині виявлено два підпільних цеха з незаконного виготовлення горілки

Травень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 1041 | Коментарі: 0

Оперативними працівниками обласного управління Міндоходів активно вживаються заходи, спрямовані на виявлення та вилучення з обігу контрафактної та не облікованої підакцизної продукції, зокрема спирту, фальсифікованих алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Так, цього року виявлено два підпільних цеха з виробництва лікеро-горілчаних виробів, з незаконного обігу вилучено алкогольних напоїв на суму 101,3 тис.грн. та спирту на 203 тис.грн. Проводилася робота і щодо легалізації ринку тютюнових виробів, в рамках якої конфісковано 467 тис.пачок цигарок на суму чотири мільйони 167 тисяч гривень.
„Ми зробимо усе від нас залежне, аби виконати доручення Міністерства доходів і зборів України щодо повної детінізації ринку підакцизних товарів – для збереження життя і здоров’я жителів нашої області,” - зазначив в.о. заступника начальника – начальника слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів в області Віталій Заітов.
За чотири місяці 2014 року по фактах незаконного виготовлення та реалізації алкогольних напоїв в Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано чотири кримінальних правопорушення.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool