На Кіровоградщині виробляли фальсифіковане дизпаливо

Липень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1060 | Коментарі: 0

Працівники Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Кіровоградській області викрили незаконну діяльність директора одного із товариств з обмеженою відповідальністю міста Кіровограда. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Підприємець підозрюється у тому, що з метою отримання незаконного прибутку організував роботу підпільного цеху із виготовлення фальсифікованого дизельного палива на території орендованої нафтобази. Неякісне паливо чоловік реалізовував оптовими партіями як фізичним особам, так і підприємствам різних форм власності.
У результаті проведення контрольної закупки правоохоронці задокументували факт незаконного збуту керівником ТОВ 5-ти тисяч літрів незаконно виготовленого палива загальною вартістю 35 тисяч гривень.
За висновками випробувань акредитованої випробувальної лабораторії рідина, вилучена у ході огляду місця події, яка була реалізована підприємцем, не відповідає вимогам ДСТУ.
Під час огляду території нафтобази правоохоронці вилучили 60 тисяч літрів підробного дизельного палива та 5 тисяч літрів газового конденсату, який використовувався для незаконного виробництва палива.
Слідчим Управлінням УМВС України в Кіровоградській області стосовно керівника ТОВ порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool