На Кіровоградщині виплата усіх видів соцпідтримки забезпечена державою у повному обсязі

Квітень 05, 2022 | Новини | Переглядів: 1219 | Коментарі: 0

Як повідомили в департаменті соціального захисту населення Кіровоградської ОВА, в область надійшли кошти з державного бюджету для виплати житлової субсидії та пільг за березень та державної допомоги за квітень у повному обсязі.

Зокрема кошти отримають малозахищені категорії громадян: малозабезпеченим сім’ям, сім’ям з дітьми, особам з інвалідностям, дитячим будинкам сімейного типу, прийомним сім’ям, отримувачам житлових субсидій та пільговики своєчасно отримали належну соціальну підтримку від держави. "Укрпошта" також розпочинає доставку соціальних виплат малозахищеним категоріям громадян.

Зазначимо, що кошти державних допомог, житлових субсидій та пільг вже почали надходити на банківські рахунки отримувачів.

У департаменті наголошують, що незважаючи на військовий стан в країні, фінансування з державного бюджету надійшло своєчасно. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool