На Кіровоградщині виникло три пожежі , при цьому врятовано людину

Квітень 05, 2022 | Новини | Переглядів: 993 | Коментарі: 0

Минулої доби зафіксовано три пожежі в житловому секторі, при цьому врятовано людину.

Так, о 21:30 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в одній із квартир на першому поверсі 9-поверхівки по вул. Нова м. Долинська.

На місці події вогнеборці виявили займання речей та меблів загальною площею близько 12 кв. м. Бійці ДСНС врятували власницю квартири 1949 р.н. На місці події також перебував онук жінки 2009 р.н., у нього та у врятованої бабусі після прибуття автомобіля швидкої допомоги були виявлені ознаки отруєння чадним газом. Обох госпіталізовано до Долинської Центральної лікарні. Мешканці сусідніх квартир вийшли на свіже повітря самостійно.

За попередніми даними, пожежа виникла через пустощі з вогнем онука власниці квартири.
Крім того, у м. Знам’янка по вул. Ярослава Мудрого ліквідовано займання перекриття та речей домашнього вжитку в приватному житловому будинку, а у м. Олександрія по просп. Соборний рятувальники приборкали пожежу сміття і автомобільних шин у покинутій будівлі.

Причини усіх пожеж з’ясовують фахівці


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool