На Кіровоградщині виникло сім помеж

Січень 15, 2023 | Новини | Переглядів: 931 | Коментарі: 0

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 7 пожеж різного характеру.

До Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на пров. Таврическому м. Олександрія. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 5 м2 домашніх речей та 10 м2 покрівлі будівлі гаражу на території приватного домоволодіння. Пожежу було ліквідовано о 12:25 олександрійськими рятувальниками.

 О 12:06 надійшло повідомлення про пожежу по вул. Краснодонській обласного центру. Там загорілось 16 м2 меблів, побутових приладів, домашніх речей та 56 м2 покрівлі одноповерхового приватного житлового будинку. О 14:19 кропивницькі рятувальники ліквідували пожежу.

О 12:09 олександрійські вогнеборці залучались на гасіння 250 м2сухої трави на відкритій території на Кіровоградському шосе м. Олександрії.

О 13:23 бійці кропивницького підроздіду залучались на гасіння 3 м2 меблів, побутових приладів та домашніх речей в квартирі одноповерхового житлового будинку по вул. Архітектора Паученко обласного центру, яку о 14:45 було ліквідовано.

О 17:11 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Шевченка м. Долинська. На місці пожежі було встановлено, що горить 5 м2 внутрішнього облицювання стін будівлі лазні на території приватного домоволодіння. О 18:50 пожежу ліквідували долинські вогнеборці.

О 22:59 кропивницький рятувальники залучались на гасіння 1 м2 електрообладнання електрощитової на 1 поверсі п'ятиповерхового житлового будинку на вул. Попова обласного центру, яке о 00:28 було ліквідоване.

Вже 15 січня о 04:25 бійці 16-ї пожежно-рятувальної частини м. Помічна залучались на гасіння 1 м2 стіни господарчої будівлі на території приватного домоволодіння на вул. Миру с. Піщаний Брід , яке о 05:23 було ліквідоване.

Травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють.

Пресслужба ГУ ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool