На Кіровоградщині виникло дві пожежі

Жовтень 24, 2020 | Новини | Переглядів: 699 | Коментарі: 0

23 жовтня о 10:21 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Гоголя м. Мала Виска.

Після прибуття на місце виклику встановлено, що горить а 3 м2 сміття на території приватного домоволодіння. О 10:36 пожежу було локалізовано та о 10:43 – ліквідовано. На гасіння пожежі залучались 5 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска.

О 23:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що сталася пожежа по вул. Гагаріна м. Новоукраїнка. На місце події було направлено пожежно-рятувальний підрозділ. Як з’ясувалось, там горіло 24 м2 господарчої споруди та домашніх речей на території приватного домоволодіння. О 23:46 пожежу локалізовано та о 00:55 – ліквідовано. До гасіння залучалось 8 чоловік особового складу, 2 одиниці техніки 19-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнка. Загиблих або травмованих не виявлено. Причини пожеж з’ясовуються.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool