На Кіровоградщині вилучили 300 кілограмів металобрухту з незаконного пункту прийому

Травень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 1003 | Коментарі: 0

Житель Новгородківського району Кіровоградської області, не маючи жодних дозвільних документів, займався прийомом брухту чорних та кольорових металів. За цим фактом розпочато кримінальне провадження.

Під час проведення операції «Візит» дільничний інспектор міліції отримав інформацію про незаконну діяльність 44-річного мешканця одного з населених пунктів.
- У результаті оперативно-слідчих дій працівники райвідділу встановили осіб, які здавали громадянину металобрухт, - розповів т.в.о. начальника Новгородківського РВ УМВС в області Владислав Лисенко. – У ході санкціонованого обшуку в домоволодінні чоловіка було виявлено та вилучено 300 кілограмів брухту чорного металу та ваги.
Згідно з ч. 1 ст. 213 «Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом» Кримінального кодексу України правопорушнику загрожує покарання у вигляді штрафу, виправних робіт на строк до двох років, або до одного року обмеження волі.

За матеріалами Новгородківського РВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool