На Кіровоградщині вилучено зброю та боєприпаси

Листопад 06, 2015 | Новини | Переглядів: 1024 | Коментарі: 0

За попередньою інформацією, 27-річний чоловік зберігав заборонені предмети у будинку, який тимчасово винаймав у жителя одного з сіл Маловисківського району.

3 листопада до місцевого райвідділу міліції надійшло повідомлення про можливе вчинення громадянином кримінального правопорушення.
На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці запросили власника домоволодіння та за його згодою провели огляд будинку. У результаті в одній з кімнат у картонній коробці було виявлено предмети, схожі на пістолет системи «Наган» та 6 набоїв калібру 7,62 мм, а також корпус ручної гранати РГД-5 та запал до гранати УЗРГМ.
Попередньо встановлено, що виявлені речі належать мешканцю сусіднього району, який винаймав у господаря домоволодіння житло.
Вилучене направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

За матеріалами Маловисківського РВ УМВС України в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool