На Кіровоградщині викрито серійного крадія

Травень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 845 | Коментарі: 0

Ним виявився раніше судимий 39-річний мешканець міста Світловодська. Доведена причетність чоловіка до вчинення двадцяти крадіжок. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Протягом останніх двох місяців на території міста було скоєно серію крадіжок телефонних кабелів з багатоповерхових будинків в одному з мікрорайонів.
Наприкінці квітня на місці злочину – у під’їзді будинку працівники Державної служби охорони виявили сумку з дротом.
- У травні до міськвідділу міліції надійшло повідомлення від адміністрації місцевого магазину про те, що в приміщенні зупинений чоловік, який намагався винести пляшку алкогольного напою. Прибувши на місце події, правоохоронці встановили особу зловмисника, – розповів начальник Світловодського МВ УМВС в області Дмитро Ткачонок. – 39-річного місцевого жителя перевірили на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень. У результаті з’ясувалося, що чоловіка бачили поблизу будинку, де було викрадено телефонний кабель.
У даний час встановлена причетність зловмисника до двох десятків крадіжок. Викрадений дріт злодій випалював, отриманий метал здавав до пункту прийому металобрухту.
Дії зловмисника кваліфіковані за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.
Крім того, стосовно особи, яка займалася незаконним прийомом металобрухту, розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 213 «Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом» Кримінального кодексу України.

За матеріалами Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool